Ervaringen van clienten

Therapie Zwolle - Nicolette van der ValkMijn doelen zijn bereikt

“Nicolette geeft je direct het vertrouwen om open en eerlijk het gesprek aan te gaan. Samen met haar spreek je doelen af, die je met praktische oefeningen tot nieuwe inzichten brengt.

Door goed te luisteren en goede vragen te stellen kwam ik al heel snel tot bijzondere inzichten. Door telkens aan het begin van een sessie een doel af te spreken, ben ik in korte tijd met mooie handvatten van ver gekomen.

Dank voor de bijzondere en leerzame sessies. Mijn doelen zijn bereikt en dat was zonder de sessies niet gelukt.”

Anoniem uit Kampen
Een dikke 10 waard voor mij

“Ik heb de coach en therapie sessies met Nicolette als zeer prettig ervaren. Vooral de verschillende meditatietechnieken en tips kan ik heel goed toepassen. De feedback over het indelen van het schema en de tijd verdeling van de dag geeft mij meer rust momenten en structuur gedurende de dag.

Het voelen/ herkennen waar ik ben en ademhaal, in mijn lichaam en het tot mezelf komen, het niet over mijn grenzen heen gaan en dat aanvoelen, gaat met de dag sneller hierdoor.

Al met al een dikke 10 waard voor mij!!

Nicolette legt alles rustig uit en neemt de tijd. Wanneer ze iets niet weet zoekt ze het op en komt er op terug. Ik ben er tot zo ver erg mee geholpen en weet dat ik nog wel even te gaan heb om daar te komen waar ik wil zijn. Maar Nicolette geeft me het gevoel dat het zeker goed komt in aanneembare tijd, dat geeft mij ook erg veel rust. Dus bedankt nogmaals.”

A.A.G.

Zorgvuldig, integer en deskundig

“Wat ik een aantal malen met name bij je heb gedaan zijn opstellingen-sessies. Ik heb je daarin als zeer zorgvuldig, integer en zeer deskundig ervaren. Je geeft blijk van zelf ook van alles te hebben ondergaan en dat dit bij jou ook een doorlopend levensproces is.

En last but not least: de blijheid en ‘zin’ waarmee je het doet. En het gevoel voor humor.

Dit alles geeft mij een voor mij heel belangrijk gevoel van veiligheid en het vertrouwen in goede handen te zijn.”

Anoniem