Persoonlijk

Therapie Zwolle - Nicolette van der Valk


Wie ben ik?

Mijn naam is Nicolette van der Valk en ik ben Psychodynamisch therapeut.


Wat is psychodynamische therapie?

Dat is therapie waar ik (als therapeut) kan putten uit heel veel therapievormen. Een aantal vormen zijn EMDR, hypnotherapy-, systemische therapie en familieopstelling, regressietherapie, NLP, voeding en nog veel meer. Geen tas vol maar een koffer vol tools.
Zo kan ik per persoon en per situatie een combinatie op maat maken die werkt.


Mijn missie

Het heeft mij altijd geboeid hoe mensen denken en wat hen beweegt. Mijn liefde voor psychologie en vitaliteit is ontstaan vanuit persoonlijke ervaringen. Verandering in leefstijl en focus hebben mij geholpen mijn klachten te overwinnen, waarna het mijn missie is geworden om ook anderen te helpen.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Warme groet,
Nicolette van der Valk
Geregistreerd bij VBAG en RBCZ