Stress en burnout therapie Zwolle

Therapie Zwolle - Nicolette van der Valk


Ben je op zoek naar een therapeut in Zwolle (of Raalte) voor stress of burnout?

Er komen regelmatig mensen in mijn praktijk met stressklachten of een burnout.

Waarschijnlijk voelt het zo….

Misschien voel je je moe als je dit leest. Heb je moeite om iets uit je handen te laten komen.En misschien voel je je wel schuldig tegenover anderen dat het je niet lukt. Misschien vind je jezelf zelfs een aansteller. Er spookt i.i.g. van alles door je hoofd wat je alleen nog maar meer naar beneden haalt.

Als deze gedachtes maar niet weggaan, kan dat tot gevolg hebben dat je slecht slaapt. Zelfs al voel je je moe. Het kan ook zijn dat je onhandiger wordt en je concentratie minder is geworden.Herken je dit? Voor sommige is zelfs deze tekst lezen lastig, omdat de lettertjes dansen.


stress en burnout

Verschil tussen burn-out en depressie

Ik heb ook een periode gehad dat ik met een burn-out te kampen had. Eerst dacht ik dat ik een depressie had, maar het bleek een burn-out te zijn. Er is een verschil tussen een depressie en een burn-out. Je zou kunnen zeggen: Depressie: Ik kan niet en ik wil niet. Burn-out: Ik wil wel, maar ik kan niet.

Je kan je weer fitter voelen

Door mijn eigen ervaring ben ik me gaan specialiseren in burn-out. Ik heb gemerkt dat ik mensen echt kan helpen weer meer energie te krijgen. Alleen…. je moet wel echt beter willen worden! Om meer energie te krijgen zal je namelijk zelf aan de slag moeten en ik geef je tools om dit te kunnen bereiken.

Als we er allebei voor gaan, kan je je na 10 weken al weer fitter voelen. Dit opent de weg naar volledig herstel. En dit is er ook voor jou!


Heb je hier vragen over of wil je een afspraak met me maken?
Neem gerust contact met me op!

Nicolette van der Valk
Geregistreerd bij VBAG en RBCZ